Известие

Collapse
No announcement yet.

МЪРКУЧ ЗА ВЪЗДУХА

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Само 2-ра ръка колега. Мойто за 20-30 лева го взех...идеално си е.
    Иначе временно можеш да го омотаеш с изолираща лепенка или каквото имаш, но по-добре го смени при възможност.
    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Tака е, няма смисъл да се набутваш.
      Цялата гадост, със все кутията отдолу е 120-130лв. А в интерес на истината трудно се намира нова, поне аз доста трудно си намерих преди година и нещо.
      Alfa Romeo 166 3.0 V6
      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

колега това което ще ти предложа да направиш е да си купиш БИШОП 963 в магазините за електроматериали /специализираните/ го продават цената му е между 10-15лв. това е изолационна лепенка която се използва за кабели СрН ..... но сложи си тази лепенка на гуменото съединение и ще видиш че няма смисъл от ново ..... тази лепенка вулканизира след 24часа и е маслоустойчива така че смятам че ще ти свърши работа..... дано съм бил полезен
        GTV 2.0 TS 16V 1998
        HYUNDAI I20 1.1 CDRi 2013

Comment

Първоначално публикувано от bobi_kvo Покажи съобщение
          колега това което ще ти предложа да направиш е да си купиш БИШОП 963 в магазините за електроматериали /специализираните/ го продават цената му е между 10-15лв. това е изолационна лепенка която се използва за кабели СрН ..... но сложи си тази лепенка на гуменото съединение и ще видиш че няма смисъл от ново ..... тази лепенка вулканизира след 24часа и е маслоустойчива така че смятам че ще ти свърши работа..... дано съм бил полезен
          И аз така си реших проблема с напукания маркуч.
          Алфа 156 2.0 98г.-Ex , Алфа 33 1.7 8v-Ex
          Alfa 159 2.4 jtdm

Comment

Първоначално публикувано от bobi_kvo Покажи съобщение
            Днес търсих такъв изолирбанд и намерих 962, 963 го нямаше. Ако може някой да ми каже каква е разликата и къде може да се намери такава лепенка тук в Бургас. Не ми е спешно.

Alfa Romeo GTV 2.0 TS 16V 155 bhp, K&N Sport Filter, PowerFlexed, Eibach Pro Sport Kit.

Comment

Първоначално публикувано от kalvach Покажи съобщение
              Днес търсих такъв изолирбанд и намерих 962, 963 го нямаше. Ако може някой да ми каже каква е разликата и къде може да се намери такава лепенка тук в Бургас. Не ми е спешно.
              В "Мастерхаус" мисля има, ако не пообиколи по големите вериги като "Практикер" , "Баумакс", "Мосю Бриколаж" , все някъде ще намериш.

Comment

Няма проблем и 962 и 963 само че си купи и едно тиксо номер 85 в специализираните магазини за електроапаратура ги има но в Бургас нямам идея тук за София Контрагент 35 или Макрис там цените и качеството са екстра !!!
                GTV 2.0 TS 16V 1998

Comment

изолационна лепенка

В Бургас има фирма която се казва КАБЕЛКОМЕРС ООД там би трябвало да има търси в GOOGLE няма начин да не излезне нещо !! Късмет.
                  GTV 2.0 TS 16V 1998

Comment

Working...
                  X